The Balm Voyage Vol.2



   The Balm'ın ürünlerini severek kullanan biri olarak bu paletine gerçekten ayrıca bayıldım. Çok kullanışlı tam seyahatlerde çantaya atmalık bir ürün. Sanırım seyahat konseptli tasarlanmış olabilir çünkü farlar farklı dillerde "hoşgeldin" demek ve aynası dümen şeklinde. Kalitesi, pigmentasyonları, yapıları gerçekten güzel.İçeriğine gelecek olursak 9 tane far, 1 aydınlatıcı, 1 bronzer, 2 allık ve 2 tane krem yapıda ruj allık var.

   
   Paletin içi kadar dış tasarımıda çok güzel. Kapağında birçok farklı şehirler yer alıyor ve gerçekten palete al benilik katmış. Palette renk kombinlerine de yer vermişler. Bu şekilde de güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Yeni başlayanlar için yardımcı olacağını düşünüyorum. 


   Pigmentasyonlarına gelecek olursak.



   WELCOME: Tamamen mat bir beyaz. Ben daha çok baz olarak ya da kaş altlarımı aydınlatmak için kullanıyorum. Baz olarak kullandığımda üstüne uyguladığım far daha fazla renk veriyor. Tek başına da kullanılabilir ama ben o şekilde pek tercih etmiyorum.
 
   BIENVENUE: Çok güzel sedefli bir altın sarısı. Altın sarısına zaafım var bu yüzden bu rengi çok seviyorum baz ile kullanınca daha fazla renk veriyor.

  BIENVENIDO: Sedefli içinde farklı yansımalar olan haki yeşili. Bu renk paletteki farklı renklerden  biri ve gece makyajlarında favorilerimden.

 


   BENVENUTO: Paletteki çok sevdiğim diğer bir renkte bu sedefli pembe bazla kullanıldığında rengini daha güzel veriyor. Günlük olarak sık kullandığım bir renk.

   TERVETULOA: Mat gibi dursada içinde parıltılar barındıran bir renk. Bu renk crease bölgesi için uygun bir renk. Mat olmasına rağmen pigmentasyonu gayet başarılı bir renk.

   WELKOM: Bu renk paletteki farklı renklerden bir diğeri. İçinde yeşil yansımalar olan sedefli bir petrol mavisi. Gece makyajına uygun olan güzel bir renk.



   WILLKOMMEN: İçinde altın sarısı da bulunan bir kahve. Pigmentasyonu çok başarılı bir renk.

   WALKOMMEN: Yine bazla daha da güzelleşen bir renkte sıra. İçinde altın sarısı parıltılar var. Bordo-kahve bir renk.

   FAILTE: İçinde parıltılar olan ama mat yapıda bir siyah.

   KUWAKARIBISHA: Paletteki aydınlatıcı ürün. Yapısı ve kalıcılığı güzel. Şampanya rengi. Mary Lou Manizer'a benziyor.

   CROESO: Bronzer kullanmayı çok seven biriyim ve bu bronzer tam bana göre açık tenliyim ve yüzümle güzel bütünleşiyor. Bahama Mama'ya benziyor ama Croeso biraz daha açık kahverengi bir renk.

   HUAN YING: Mercan rengi olan ve içinde biraz parıltı olan mat bitişli bir allık. Kalıcılığı güzel severek kullandığım bir ürün.

   DOBRODOSLİ: Down Boy'a benzetilen bir allık. Soğuk ve mat bir pembe yine içinde küçük parıltılar var.


 


  BEM-VINDO: Krem yapıda olan ruj-allıklardan koyu pembe olan bir ürün. Dudakta pek kalıcı değil açıkçası ve pek renk verdiğini de söyleyemeyeceğim. Kat kat sürmek gerekiyor.  Yanakta kalıcı bir ürün ve az miktarda uygulamak gerekiyor. Krem yapıda olmasına rağmen yanakta matlaşıyor.

   VITAJTE: Bem-Vindo'ya göre daha fazla renk veren bir ürün. Renk olarakta tercihim bundan yana oluyor.

   Bu palette tozutma problemi yaşıyorum. The Balm'da bu problem çok sık karşımıza çıkıyor ama yinede çok severek kullanıyorum. Gratis'te indirimden 40 45 liraya alabilirsiniz . Tavsiye edeceğim bir ürün oldu gerçekten.
  Peki siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
   

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OTACI GÜL SUYU VE GÜLLÜ SU

Dr. Cevdet Tuna Yüz Beyazlatıcı Sabun ve Krem

GOLDEN ROSE MATTE LİPSTİCK CRAYON 02-13-14